MENTAL TRENING

De mentale ferdighetene (i følge idrettspsykolog Terry Orlick):

Tro på seg selv. En positiv forpliktelse. Positive bilder. Full fokus.
Gode rutiner. Kontroll på distraksjoner. Konstruktiv evaluering.

Mental trener

Sertifisert Mental Trener Level 2 fra RAW Trening as og konsulent for dem i 4 år.

Jeg har gjennomført flere tusen en til en samtaler, og er god på å få ut det beste i andre mennesker. Har en stor lidenskap for mental trening. Min oppgaver er å lære andre til å trene de mentale ferdighetene systematisk og kontinuerlig slik at de kan prestere optimalt når det gjelder. Det være seg idrettsutøvere som skal prestere gang på gang, ledere/medarbeidere i næringslivet som vil ha det optimale teamet eller enkelt individer som har satt seg mål de vil nå.

 

Foredrag og presentasjoner om mental trening. Hvordan bli den beste utgaven av deg selv og Hvordan skape en vinnerkultur.

 

Å se hele mennesket er en forutsetning. Hvem er du med dine personlige egenskaper? Hva vil du ha i livet ditt og Hvorfor? Hvordan vil du oppnå dette? Det handler om å ta lederskapet i ditt liv og på din arena. Still deg selv disse spørsmålene og reflekter: Hvordan finne din egen kilde til begeistring? Når får du den gode følelsen av å bli verdsatt? Hva motiverer deg? Hva gjør du når du mestrer? Hvem er du når du er på ditt beste? Hva er du stolt av? Hva er dine sterke sider?

Vi trenger en sterk selvtillit for å nå målene våre og en veltrent selvfølelse for å ha det bra på veien dit.

Mennesker som er tilfredse med seg selv skaper gode resultater.